Thaise Quorn met gember

 

  • 2 el olie
  • 2 teentjes knoflook, uitgeperst
  • 2 sjalotjes gehakt
  • 175 g Quorn
  • 5 cm gemberwortel, geschild en fijngesneden
  • 2 citroenblaadjes, fijngesneden
  • 60 g ongezouten cashewnoten
  • 120 g sperziebonen, in stukjes van 5 cm
  • 1 paprika, in reepjes
  • 90 g waterkastanjes, in schijfjes
  • 3 el sojasaus
  • 1 el suiker

 

Fruit de sjalotjes en de knoflook in olie tot ze glazig zijn.
Voeg de Quorn toe en bak die mee.
Voeg gember, citroenblaadjes, cashewnoten, sperziebonen, paprika en waterkastanjes toe.
Roerbak 5 minuten tot de groenten gaar en knapperig zijn.
Roer er dan de sojasaus en suiker doorheen.

 

Serveer met pandanrijst.