Thaise Quorn met amandelen

 

  • 350 g pandan rijst
  • 350 g Quorn, in blokjes
  • plantaardige olie
  • 150 g broccoliroosjes
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 1 cm verse gemberwortel, fijngehakt
  • 3 tomaten, in blokjes
  • 1 el limoensap
  • 4 el Chinese sojasaus
  • 50 g amandelen

 

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de Quorn in de olie en neem de stukjes daarna uit de pan.
Roerbak in dezelfde pan de broccoliroosjes ongeveer 5 minuten.
Voeg knoflook en gemberwortel toe en bak dit enkele minuten mee.
Voeg de Quorn-stukjes en de tomatenblokjes toe en verwarm het geheel onder voortdurend omscheppen.
Voeg limoensap, sojasaus en amandelen toe en laat het gerecht warm worden.

 

Serveer met de rijst.