Nasi goreng rendang
4 personen
- 300 g langkorrel rijst
- 1 bakje Rendang mix (80 g, Go-Tan)
- 2 pakjes Quornstukjes (á 175 g)
- 1 prei
- 300 g winterwortel
- 3 el olie
- 1 bakje Nasi goreng mix (80 g, Go-Tan)
Kook de rijst gaar.
Breng in een pan de Rendang-mix met 4 dl water aan de kook.
Voeg de Quornstukjes toe en laat het afgedekt ± 20 minuten zachtjes sudderen.
Maak de prei en de wortel heel klein.
Verhit de olie, voeg de nasi goreng-mix toe en laat deze smelten.
Voeg de prei en de wortel toe en bak ze al omscheppend ± 2 minuten.
Voeg de rijst toe en bak deze al omscheppend mooi bruin en laat ze door en door heet worden.
Schep de nasi goreng op 4 borden.
Schep de Quorn ernaast.
Serveren met komkommer en atjar tjampoer.