Nasi goreng rendang

 

4 personen

 

  • 300 g langkorrel rijst
  • 1 bakje Rendang mix (80 g, Go-Tan)
  • 2 pakjes Quornstukjes (á 175 g)
  • 1 prei
  • 300 g winterwortel
  • 3 el olie
  • 1 bakje Nasi goreng mix (80 g, Go-Tan)

 

Kook de rijst gaar.
Breng in een pan de Rendang-mix met 4 dl water aan de kook.
Voeg de Quornstukjes toe en laat het afgedekt ± 20 minuten zachtjes sudderen.
Maak de prei en de wortel heel klein.
Verhit de olie, voeg de nasi goreng-mix toe en laat deze smelten.
Voeg de prei en de wortel toe en bak ze al omscheppend ± 2 minuten.
Voeg de rijst toe en bak deze al omscheppend mooi bruin en laat ze door en door heet worden.
Schep de nasi goreng op 4 borden.
Schep de Quorn ernaast.

 

Serveren met komkommer en atjar tjampoer.