Gado-gado 2

 

4 Personen

 

  • 2 eieren
  • I bamipakket (ca. 500 g)
  • 1 blok tahoe (375 g)
  • 2 el olijfolie
  • zout,peper
  • ½ komkommer
  • 125 g satésaus (pot 250 g, Calvé)
  • 1 zak kroepoek (60 g, Conimex)

 

 

Kook de eieren in 10 minuten hard, pel ze en snijd ze in plakjes.

Was de bamigroenten.

Snijd de tomaat in 8 partjes.

Verwijder het zaad van de peper en snijd hem in dunne reepjes.

Schrap de wortel en snijd hem met een kaasschaaf in dunne plakjes.

Schep de taugé middenop een schaal en schik de bamigroenten eromheen, met de kool langs de rand.

Laat ze afgedekt in 5 minuten gaar worden in de magnetron op 700W; of kook de groenten 10 minuten in een pan met weinig water.

Snijd de tahoe in blokjes.

Verhit de olie in een koekenpan en bak de tahoe in ca. 10 minuten goudbruin. Bestrooi met zout en peper.

Schil de komkommer en snijd hem in plakjes.

Schik de plakjes ei en komkommer langs de schaal met groenten.

Verdeel de tahoe erover.

 

Maak de satésaus volgens de gebruiksaanwijzing en giet de helft over de groenten. Serveer de rest apart erbij.

Verdeel de kroepoek over de schaal.