Broccoli lasagne

(4 personen)

2 stronken broccoli
lasagnebladen (bij voorkeur wit)
6 dl warm water
12 el Honig groentensaus
1 bakje pijnboompitten (te koop bij Turkse winkel)
feta kaas
boter om in te vetten

 


Snij de broccoli in kleine roosjes.
Vet de lasagneschaal in met de boter.
Verdeel over de bodem een laagje (de helft van de) broccoliroosjes.
Strooi hier een laagje pijnboompitten over.
Leg er een laagje lasagnebladen op.
Verdeel de andere helft van de broccoliroosjes over de lasagnebladen, weer een laagje pijnboompitten en een laagje lasagnebladen.
Maak een sausje van het warme water en de groentensaus, totdat het poeder opgelost is.
Giet het sausje over de lasagnebladen.
Strooi een laagje pijnboompitten over de saus.
Snij de feta in blokjes en verdeel deze over de lasagne.


Plaats de lasagne in een voorverwarmde oven, (200ºC), gedurende 45 minuten.
De laatste paar minuten even onder de grill om het een beetje bruin te laten kleuren.