Champignonragoût met peultjes

(2 personen)


150 g gesneden champignons
2 el olijfolie
1 kleine ui
1 teentje knoflook
1 dl sojacuisine of schenkroom
1 dl water
2 tl plantaardige bouillonkorrels
150 g diepvriespeultjes
150 g lintmacaroni

 


Giet de champignons af en snij de ui en knoflook fijn.
Bak de champignons ± 2 minuten in de olie tot ze lichtbruin zijn.
Haal ze uit de pan.
Bak de ui en knoflook in dezelfde pan glazig.
Voeg de sojacuisine of schenkroom, het water en de bouillonkorrels toe, breng aan de kook en laat 5 minuten doorkoken.
Doe de diepvriespeultjes erbij, breng opnieuw aan de kook en laat 2 minuten doorkoken.
Tenslotte de champignons toevoegen en even laten doorwarmen.
Bind de ragoût eventueel met wat maïzena.


Serveer met de lintmacaroni.