Lasagne met aubergine

4 personen

 

1 pakje Honig Mix voor Tagliatelle

7 dl koud water

1 dl witte wijn

200 g gorgonzola

125 Honig lasagnebladen verdi

1 aubergine, (± 300 g) in plakjes

2 tomaten in plakjes

100 g geraspte belegen kaas

 

(rechthoekige) ovenvaste schaal

 

 

Meng de mix met het water breng dit al roerend aan de kook.

Voeg de gorgonzola aan de saus toe en laat de saus zachtjes koken tot de kaas gesmolten is.

Roer de wijn door de saus.

Beboter de ovenvaste schaal.

Doe de saus, lasagnebladen, aubergine en tomaten om en om in de schaal.

Leg de lasagnebladen telkens kruiselings op elkaar.

Begin en eindig met een laagje saus.

Strooi de geraspte kaas in het bovenste laagje saus.

 

Plaats de schotel op het rooster in het midden van de voorverwarmde oven.

Laat de lasagne in ± 30 minuten gaar worden.