Pastarolletjes met prei en kaas

4 Personen


2 dunne preistengels
8 plakjes belegen kaas
8 canneloni (pastarolletjes)
500 ml groentenbouillon (van tablet)
75 g rucola
1 el extra vierge olijfolie
½ el citroensap

ovenschaal (20 bij 30 cm), ingevet
aluminiumfolie

 


Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd 2 stukken prei van 15 cm en snijd deze in de lengte door, zodat je 4 stukken hebt.
Was het zand uit de prei en kook de prei 5 minuten in ruim kokend water met zout. Laat goed uitlekken.
Leg de plakjes kaas naast elkaar en wikkel elk stuk prei in een plakje.
Schuif de prei met kaas in de pastarolletjes.

Leg de rolletjes naast elkaar in de ovenschaal.
Schenk de bouillon erbij en dek de schaal af met aluminiumfolie.
Plaats de schaal in het midden van de oven en bak de pastarolletjes in 30-35 minuten beetgaar.

Schep in een kom de rucola om met olie en voeg naar smaak zout, peper en citroensap toe.
Verdeel de pastarolletjes over vier borden en leg de rucola ernaast.