Lasagne met spinazie 2

 

2 personen

 

Voor 2  eenpersoons ovenschaaltjes 

 

 

4 lasagnevellen, 6 minuten gekookt, onder koud water bewaren

De ui even bakken.

 

 

Voor de vulling

5½ ons diepvries spinazie LIDL
¾ fles Sugo Aldi met provençaalse kruiden mengen met:

  • 1 el Italiaanse kruiden
  • 1 ui, gebakken
  • knoflook
  • cayennepeper naar smaak
  • ¾ groentenbouillontablet

100 g parmesaanse kaas, geraspt, waarvan 50 g erdoor en 50 g erover

 

Parmesaan, geraspt, om af te dekken

 

 

 

1 lasagnevel op de bodem van het ovenschoteltje.

Helft  van de vulling erover.

Tweede lasagnevel erop en daarop de rest van de vulling.

 

Afdekken met de geraspte Parmesan

 

Hetzelfde doen met het tweede schoteltje

 

± 20 Minuten in de oven op 180˚C + 5 minuten grillen.

 

___________________________________________________________________

 

Lasagne met spinazie 2

 

3 personen

 

voor grote ovenschaal

 

 

5 lasagnevellen, 6 minuten gekookt, onder koud water bewaren

 

 

Voor de vulling

11 ons diepvries spinazie LIDL (apart houden!)

1 pot Sugo Aldi met provençaalse kruiden, mengen met:

  • 1½ el Italiaanse kruiden
  • 2 uien, gebakken
  • knoflook
  • cayennepeper
  • 1 groentenbouillontablet

150 g Parmesan, geraspt, waarvan 75 g erdoor en 75 g erover

 

 

Dun laagje saus over de bodem, dan de helft van de lasagnevellen.

Alle spinazie  erover plus laagje saus.

Tweede helft lasagnevellen erop plus de rest van de saus.

Afdekken met de geraspte Parmesan.

 

Ø  20 Minuten op 180˚C + 5 minuten grillen.