Groenten-kaas-pizza


1 kant en klare pizzabodem
potje macaroni bolognese saus
1 kleine ui
handje champignons
knoflook
scheutje olijfolie om in te bakken
paar plakken courgette
paar plakken aubergine
kwart gele paprika
½ tomaat
handje pijnboompitten
stukje feta
stukje Gorgonzola
4 el mascarpone
zakje geraspte pizza kaas

 


Snijd de ui in kleine stukjes, de champignons in plakjes en pers de knoflook uit.
Bak alles in de olijfolie totdat de ui glazig is en de champignons beginnen te kleuren.
Voeg een beetje van de saus toe, net zoveel als je denkt nodig te hebben voor een pizza.
Beleg de pizzabodem met de saus.
Beleg de pizza met de plakken courgette, aubergine en paprika.
Hier boven op een paar plakjes tomaat.
Strooi hier bovenop de pijnboompitten.
Snij de feta en de Gorgonzola in plakken.
Leg deze op de pizza.
Verdeel de eetlepels mascarpone op de pizza.
Strooi bovenop nog wat geraspte kaas, maar een klein beetje.
Bakken in de oven (20 minuten op 200 ºC)