Omgekeerde pizza


1 rode, 1 gele en 1 groene paprika
1 grote rode ui
3 el olijfolie
100 g champignons
zout
peper
1 tl gedroogde Italiaanse kruiden
1 bolletje mozzarella
deeg voor 1 pizza
2 tot 3 el versgeraspte oude kaas

 


Snijd de paprika´s zonder de zaadlijsten in langwerpige reepjes.
Snipper de ui en snijd de champignons in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui glazig.
Voeg er de champignons en de paprika´s bij en roerbak totdat de ui begint te kleuren.
Schep er de kruiden en wat zout en peper door en laat het mengsel afkoelen.
Snijd de mozzarella in dunne plakjes.
Bereid het deeg volgens de aanwijzingen op het pak en rol er een lap van 2cm groter dan de ovenschaal.
Stort het paprikamengsel in de ovenschaal en leg daarop de plakjes mozzarella.
Leg daar overheen de deeglap.
Zet de vorm in de oven gedurende 20 minuten (200°C).
Laat in de vorm iets afkoelen en keer de pizza om op een platte schaal.
Laat het overtollige vocht weglopen.
Bestrooi met geraspte kaas.