Bio–tarwekiemen

 

Tarwekiemen zijn de kern van de tarwekorrel ; een opslagplaats van veel vitaminen, mineralen, eiwitten, omega 3/6, lecithine en veel vezels voor een vlotte stoelgang. Waar tarwekiemen op tafel komen verdwijnen heel wat klachten en groeit de vitaliteit. Zeer voedzaam voor kinderen en volwassenen die met hun gezondheid bezig zijn.

Door tarwekiemen bij je muesli, yoghurt, sausen , rijst en groenten te voegen verrijk je sterk je maaltijden. Je kan ze ook toevoegen aan cake , pannenkoeken wafels en brood.
Ze zien eruit als vlokken, ze zijn heerlijk zacht van smaak met een vleugje zoet en bitter.

Ideaal voor zij die willen vermageren en voor hen die op hun suikerspiegel dienen te letten. Bio tarwekiemen bulken van de chroom; voor minder honger-aanvallen en minder ups en downs. Bijzonder rijk aan kiezelzuur (mooi haar en sterke nagels), zink , het hele gamma vitamine B en breed spectrum antioxidanten.