Pastasalade met olijven en feta

(4 personen)


350 g penne

1 pot Heinz Pasta Sauce Olive (405 g)

1 rode ui, gesnipperd

1 bakje cherrytomaten (250 g), gehalveerd

1 groene paprika, in blokjes

1 komkommer, in halve plakjes

100 g groene olijven, uitgelekt en in ringetjes

100 g zwarte olijven, uitgelekt en in ringetjes

2 el kappertjes

zout

peper

300 g feta, in blokjes

2 el basilicum, in reepjes

 


Kook de penne in ruim water met zout volgens de aanwijzingen beetgaar.

Verwarm ondertussen de pastasaus.

Giet de pasta af en spoel onder koud stromend water.

Laat goed uitlekken.

Schep in een schaal de pasta om met de saus, de groenten, de olijven en de kappertjes.

Voeg zout en peper naar smaak toe.


Schep de pastasalade op 4 borden en bestrooi met de feta en de basilicum.