Bleekselderie-kaas-vruchtensalade                

(4 personen)

 

½ blik doperwten    

¼ blik fruitcocktail  

¼ blik schijven ananas        

¼ blik perziken       

1 ui             

1 paprika               

1 struik bleekselderij           

2 appels                

½ el citroensap             

250 g belegen Goudse kaas (stuk)

150 g ongezouten gemengde noten 

3 el yoghurt  

3 el slasaus  

 

 

In zeef doperwten laten uitlekken en in kom doen. 

In zeef fruitcocktail ananas en perziken laten uitlekken.     

Ui pellen en heel fijn snipperen.    

Paprika wassen en in kleine stukjes snijden.        

Van bleekselderij stronk en blad verwijderen, wassen en in kleine stukjes snijden.        

Appels schillen en in kleine stukjes snijden en besprenkelen met citroensap.   

Kaas in kleine blokjes snijden en noten fijnhakken.

        

Aan erwten toevoegen: yoghurt, slasaus,ui, paprika, bleekselderij, kaas, appel en noten.

Door elkaar scheppen.    

Ananas en perziken in stukjes snijden.        

Vlak voor gebruik de ananas en perziken door het mengsel scheppen.             

 

Lekker met stokbrood.