Rijst-koolschotel

2 personen

 

Héérlijk!

 

2 uien

1 niet te grote Chinese kool, in repen gesneden

1 bakje champignons, snijden

1 groentenbouillontablet

plakken hartige kaas

kruidenpaneermeel (Haust)

rijst of bulgur, voor 2 personen

 

ovenschaal

 

Ui bakken; dan de kool erbij in ± 15 minuten.

Champignons erbij.

De rijst of bulgur koken, samen met het bouillontablet.

Groenten en rijst goed mengen.

 

De helft van het rijst-groentenmengsel in de ovenschaal doen.

Vol leggen met kaas.

Daarop de rest van het mengsel leggen.

Het geheel flink bestrooien met kruidenpaneermeel.

Het kruidenpaneermeel kan ook voor de helft vervangen worden door gewoon paneermeel, als het naar uw smaak te zout is.

Leg als laatste bovenop een aantal klontjes boter.

 

20 Minuten in de oven op 175°C.