Ovenschotel met vegetarisch gehakt en kaas

 

4 personen

 

2 uien, in ringen

150 g geraspte belegen kaas 

1 dikke prei, in ringen          

250 g champignons, in plakjes               

2 el olijfolie            

1 courgette, in plakken              

300 g vegetarisch gehakt         

peper en zout         

1 zakje aardappelschijfjes (450g)            

1 pot 'Aardappel Anders Pikant'         

 

 

Verwarm de oven voor op 200°C.  

Vet een grote, lage ovenschaal in en leg de plakken courgette op de bodem.    

Verhit de olie in een koekenpan en bak eerst de uiringen zachtjes glazig.

Verdeel ze over de courgette.    

Bak de preiringen in dezelfde koekenpan beetgaar en verdeel ze over de ui.    

Bak de champignons op hoog vuur bruin en verdeel ze ook over de groenten.     

Bak in dezelfde pan het gehakt rul, breng op smaak met peper en zout en verdeel het eveneens over de groenten.     

Dek alles af met de aardappelschijfjes en verdeel de 'aardappel anders' erover.        

Strooi dan de kaas erover en laat de schotel in de oven in ± 40 minuten mooi goudbruin en gaar worden.