Ovenschotel met tortellini en paddenstoelen

(2 personen)

 

250 g groene tortellini met kaas              

peper en zout         

250 g (kastanje)champignons                 

1 blikje gecond. selderie-crèmesoep         

1/8 l slagroom                

100 g diepvries doperwten            

50 g gerookte belegen Goudse kaas                                               

 

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Kook de tortellini beetgaar vlg aanwijzing op de verpakking.     

Laat de pasta uitlekken.     

Borstel de champignons schoon en snijd ze in plakjes.     

Verwarm al roerend, de onverdunde soep met de slagroom.     

Roer de champignons en de erwten erdoor en breng op smaak met peper en zout.        

Doe de tortellini in een ovenschaal en schep het champignonmengsel erdoor.

Bestrooi het geheel met de kaas.  

Bak de schotel in het midden van de oven in ca 20 minuten goudbruin.               

 

Lekker met een salade.