Courgette met krieltjes

(1 persoon)


1 sjalotje
1 el olie
½ zakje minikrieltjes
½ courgette
1 tl Italiaanse kruiden met knoflook
zout en peper
1 ei
75 g Feta
2 el melk
½ el olie om in te vetten


hoog ovenschaaltje doorsnede ± 15 cm

 

 

Sjalotje pellen en fijnsnipperen.
In koekenpan olie verhitten en sjalotje zachtjes goudgeel fruiten.
Krieltjes toevoegen en zachtjes meebakken.
Intussen courgette wassen en in blokjes snijden.
Courgette en kruiden door krieltjes scheppen en ± 5 minuten meebakken.
Op smaak brengen met zout en peper.
Intussen boven twee kommen ei splitsen.
Feta fijnprakken.
Feta en melk door dooier roeren.
Eiwit stijfkloppen en voorzichtig door fètamengsel scheppen.
Ovenschaal invetten.
Aardappel-courgette-mengsel erin scheppen.
Fètamengsel erop scheppen en voorzichtig uitstrijken.
In 15 minuten gaar laten worden in midden van de oven. (200ºC)