Roergebakken broccoli
- 1 rode paprika
- 300 g broccoliroosjes
- 1 blikje tomatenpuree (70 g)
- 1 blikje maïskorrels (150 g)
- 100 g ongezouten cashewnoten
- knoflook
- 1 el ketjap manis
- 1 tl oregano
- 1 tl basilicum
- 3 el olijfolie
- 1 ciabattastokbrood
- wok of grote braadpan
Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden.
Broccoli in kleinere roosjes snijden.
In wok olie verhitten.
Paprika toevoegen en al omscheppend ± 2 minuten bakken.
Knoflook pellen, erboven uitpersen en ± 1 minuut meebakken.
Broccoliroosjes, tomatenpuree, ketjap, oregano, basilicum, maïs en cashewnoten toevoegen en al omscheppend ± 10 minuten bakken.
Ciabatta in schuine plakken snijden en erbij geven.