Quorn met peultjes en worteltjes

 

  • 100 g peultjes
  • 200 g worteltjes
  • 200 g bleekselderij
  • 1 bosje bosuitjes
  • 150 g champignons
  • verse peterselie
  • stukje verse gemberwortel van 2 cm
  • 250 g mie
  • 5 el olie
  • 2 tenen knoflook
  • 1 bakje Quorn
  • 100 g taugé 

 

Haal de peultjes af, kook ze 3 minuten en spoel ze af met koud water.
Snij de wortels en bleekselderij in dunne reepjes, de champignons in schijfjes.
Hak 4 el peterselie fijn.
Schil en rasp het stukje gemberwortel.
Kook de mie, stort het in een zeef, spoel het even, schep het terug pan en roer er 1 el olie door.
Verhit de wok op hoge pit, schenk de olie erin en pers de knoflook erboven uit.
Schep groente, gember en Quorn in de pan en bak dit al omscheppend 5 minuten.
Schep de mie en taugé erdoor en bak het nog even.
Strooi de peterselie erover.