Broccolicurry met ei

 

2 personen

 

 

  • 2 eieren
  • 1½ el zonnebloemolie
  • ½ el korianderzaadjes
  • 3 sjalotjes, in partjes
  • knoflook
  • 500 g brocolliroosjes
  • 1 el kerriepoeder
  • 2 dl groentebouillon
  • 200 g voorgekookte aardappels in partjes
  • 2 el grof gehakt korianderblad

 

 

Kook de eieren hard in 8 minuten, pellen en halveren.


Pan verhitten met olie, korianderzaadjes poffen(omscheppen).
Sjalot toe voegen en ¾ minuten meebakken.
Knoflook en broccoli toevoegen en ¾ minuut bakken.
Kerriepoeder toevoegen en 1 minuut meebakken.
Bouillon erbij schenken, aan de kook brengen, aardappelpartjes erbij.
10 Minuten koken op zacht vuur tot aardappels gaar zijn.


Eieren in de kerrie-groentensaus leggen, alles nog 3 minuten verwarmen.


Voor serveren korianderblad erover strooien.