Broccolicurry met ei
2 personen
- 2 eieren
- 1½ el zonnebloemolie
- ½ el korianderzaadjes
- 3 sjalotjes, in partjes
- knoflook
- 500 g brocolliroosjes
- 1 el kerriepoeder
- 2 dl groentebouillon
- 200 g voorgekookte aardappels in partjes
- 2 el grof gehakt korianderblad
Kook de eieren hard in 8 minuten, pellen en halveren.
Pan verhitten met olie, korianderzaadjes poffen(omscheppen).
Sjalot toe voegen en ¾ minuten meebakken.
Knoflook en broccoli toevoegen en ¾ minuut bakken.
Kerriepoeder toevoegen en 1 minuut meebakken.
Bouillon erbij schenken, aan de kook brengen, aardappelpartjes erbij.
10 Minuten koken op zacht vuur tot aardappels gaar zijn.
Eieren in de kerrie-groentensaus leggen, alles nog 3 minuten verwarmen.
Voor serveren korianderblad erover strooien.