Tofu-taugé-kerrie

 

2 personen

 

 

  • ¾ blok tofu
  • zout en peper
  • olie
  • 3 uien
  • 1 prei
  • ½ bakje champignons, in plakjes
  • 1 el kerrie
  • knoflook
  • 2 tl gemberpoeder
  • 1 groentenbouillontablet
  • 4 dl water
  • 100 g rozijnen
  • 200 g doperwtjes
  • gekookte rijst
  • 2 grote el kokosrasp
  • 150 gram taugé

 

 

De tofu in blokjes snijden, peper en zout erbij en goudbruin bakken.

Dan in ringen gesneden ui en gesneden prei, knoflook en champignonplakjes meebakken.

Kerrie, gemberpoeder, bouillontablet , water en rozijnen toevoegen en 20 minuten stoven.

De rijst erdoor, dan de kokos en de taugé erbij roeren en nog even laten pruttelen.