Hete groente uit de grill

 

 

  • 2 grote rode paprika's
  • 2 middelgrote courgettes
  • 1 aubergine.

 

Voor de hete marinade:

  • 150 ml witte-wijnazijn
  • 100 ml sojasaus
  • 2 el gehakte gember
  • 2 el olijfolie
  • 2 el sesamolie
  • 2 tl Tabasco
  • 2 grote tenen knoflook fijngehakt

 

 

Maak de paprika's schoon en snij ze elk in vieren.
Snij de courgette in de lengte in plakken van ±½ cm.
Snij de aubergine in rondjes van ±½ cm.


Meng de ingrediënten voor de marinade in een ruime schaal.
Leg de groenten in de marinade en meng het geheel goed.
Dek de schaal af en zet 'm minstens 2 uur in de koelkast.

Roer af en toe door.


Verhit de grill op een middelmatige stand.
Leg de paprika, courgette en aubergine ± 4 minuten op de gril.


Keer ze een keer en bestrijk ze af en toe met de marinade.