'Veggie de luxe’-burger
4 personen
- 4 hamburgerbroodjes
- 4 vegetarische hamburgers
- bakje oesterzwammen (200 g)
- 4 el olie
- lcourgette, in de lengte in plakken van ca. 1 cm
- 1 rode + 1 gele paprika, in repen van 3 cm
- 4 el barbecuesaus
- 50 g ribbelchips naturel
extra
- aluminiumfolie
- barbecue of grillplaat
Verhit de barbecue of grillplaat.
Hussel de oesterzwammen met de helft van deolie en bestrooi met peper en zout.
Wikkel in de folie en rooster 10 minuten.
Rooster de burgers 2 minuten op elke kant.
Bestrijk de courgette en paprika met de rest van de olie en rooster een paar minuten
Rooster de helften van de broodjes een halve minuut.
Besmeer met barbecuesaus en leg op de onderkant van de broodjes de groenten, oesterzwammen, hamburgers en ribbelchips.
Legde bovenste broodhelften erop.