Aardappel-kaaskoekje
- zout
- 3 el vlugkokende havermout
- 2 eieren
- 4 el paneermeel
- 50 g gepelde hazelnoten
- 1 zakje instant aardappelpuree à 125 g
- 100 g geraspte belegen kaas
- ½ dl melk
- ½ tl cayennepeper
- ¼ tl nootmuskaat
- 3 el boter
In pan 2½ dl water met zout aan de kook brengen.
Havermout erin strooien en ± 2 minuten zachtjes koken.
In diep bord 1 ei losroeren.
In ander diep bord paneermeel strooien.
Noten fijnhakken.
Van vuur af puree door havermout roeren.
Toevoegen: kaas, 1 ei, melk, noten, cayennepeper en nootmuskaat.
Door elkaar roeren.
Van pureemengsel 4 schijven vormen.
Deze eerst door ei, dan door paneermeel wentelen.
In koekenpan boter verhitten.
Aardappelkoekjes aan elke kant ± 2 minuten bakken.